Filter:

 
 

Wholesale ray ban sunglasses online

 

  Shop for wholesale ray ban sunglasses,we have a large number of ray ban sunglasses,all ray ban glasses are cheapest,with high quality.   

 

Summer asfalt door de zon (zie functie, foto's, onderzoek) ray ban wayfarer wholesale gevoelig voor "vals licht" na blootstelling. Soms verblinding, maakt de bestuurder voelen verblind, moeten zorgvuldig worden onderscheiden van de weg, om te kunnen bepalen. Om schittering door de zon te voorkomen, de zomer veel chauffeurs kiezen om een ​​zonnebril te dragen. Ter herinnering: Veel mensen geloven dat hoe donkerder de lens, blokkeert beter de zon, in feite, is niet bevorderlijk voor de rijveiligheid. De bestuurder kan dragen licht-gekleurde zonnebril aan ray ban wholesale direct zonlicht te verminderen. Maar moet niet dragen ook een donkere zonnebril, kan een donkere zonnebril de ogen van het beeld naar de hersenen te vertragen, zou een dergelijke vertraging veroorzaken visuele perceptuele vervorming snelheid, zodat u de verkeerde beslissing te maken.
Afgelopen weekend, mevrouw Wei reed naar Development bijwonen van een bruiloft. Omdat het dragen van een zijden rok, zal zorgen veiligheidsgordel crumple rok, dus om de gordel rond de zetel vast terug, vermijden horen alarmgeluid tijdens het wholesale ray ban sunglasses rijden. Reed over een peper Jinshan tunnel ongeveer 100 meter van de hoek, in de voorkant van een auto remmen, Wei is ook snel te remmen, maar te veel inertie, werd mevrouw Wei gewond op het voorhoofd sloeg de voorruit, voorruit Gebroken glas is ook onder zware aanval. Mevrouw Wei spijt achteraf.
Herinnering: niet dragen van veiligheidsgordels schade is bekend, vooral in sommige van de vrouwelijke eigenaar, de zomer slijtage katoen, zijde en andere stoffen kleding, het dragen van een veiligheidsgordel kan verkreukelde kleren, hebben ze de neiging om dingen aan het toeval en het niet dragen van een veiligheidsgordel te verlaten. Sommige vrouwen ook graag broches en andere sieraden zomer te dragen, omdat de remmen in het gezicht wholesale ray ban wayfarer sunglasses van onvoorziene omstandigheden, deze ornamenten kans op ernstig letsel veroorzaken.
Warm weer, road trip gemakkelijk tegenkomen ring echte "woedend." Vooral als zweten file, kan de bestuurder eenvoudig de drang voelen. 14 's middags, op Labor Park brugdelen, twee chauffeurs reed krassen treedt op wanneer, na een woordenwisseling samen vechten, uiteindelijk passeren bestuurder geopend, allemaal met woede naar de auto.
Ter herinnering: de bestuurder voor het rijden aandacht te besteden aan regulering, controle negatieve emoties, het behoud van een normale toestand van de geest. Aangetroffen iets fout gaat, er geen noodzakelijk tijdens het rijden moeten ray ban sunglasses wholesale concurreren op een niveau van momentum, oorspronkelijk een klein voorval, een verzekering heeft, hoeft zo te zijn. Chi Diankui, zet wat muziek te maken zich comfortabel zal emoties te reguleren tijdens het rijden te voelen.