Filter:

 
 

Cheap ray ban sunglasses outlet

 

  Outlet cheap ray ban sunglasses,all ray ban sunglasses are wholesale price,we have a huge selection for cheap ray bans.  

 

Onder heet, zal autobezitters veel ray ban outlet cheap gevaarlijke auto gewoonte hebben. Vermoeidheid rijden, "woedend" op de weg, het dragen van donkere zonnebril, het dragen van slippers, het rijden en het niet dragen van een veiligheidsgordel en andere auto-gewoonte gaf verkeersveiligheid verborgen lag. Hoe deze rijgewoonten te voorkomen, vragen we hier een paar oudere bestuurders aan de eigenaars van een aantal herinneringen.
Particuliere eigenaren Zhang vertelde verslaggevers cheap sunglasses ray ban sale een paar dagen die altijd slaperig rijden, vooral in de middag of middernacht slaperig rijden eenvoudig. Geleidelijk wazig zien, denken wordt saai, gistermiddag op de weg tijdens het rijden in Changchun wachten beurt, zal onbewust slip op een hellende weg, bijna raakte de achterkant van de auto.
Ter herinnering: de zomer te behouden voldoende slaap voor de auto-eigenaren is erg belangrijk. Parkeren op de weg moet suf, voldoende rust, en dan blijven nuchter te rijden, niet dwingen het rijden te zijn. Het beste is nuchter te zijn wanneer de weg weer, als je echt niet kan stoppen of dringende noodzaak om haast, moet je zet de radio of zet wat muziek, sommige aanpassingsproces vervelend rijden, of van tijd buy cheap ray ban tot tijd het raam open voor een tijdje, naar hut luchtcirculatie te houden. In het bijzonder, pas op de snelweg hypnose fenomeen, kan moe voelen wanneer het dichtstbijzijnde service gebied om te rusten, te drinken van een kop hete thee of warme koffie, niet te lang rijden, rijden elke twee uur stoppen om 10-15 minuten rusten.
Slippers zowel goed uitziende, koel en handig, Tianyi warm, veel vrouwelijke vrienden willen slippers te dragen om te rijden. Particuliere eigenaren van Miss Yu zei dat ze weet ook deze auto is zeer gevaarlijk, maar gebruikt om slippers te dragen, het veranderen van zijn schoenen te veel moeite tijdens het rijden. Afgelopen zomer, reed ze vrienden, een rood licht te ontmoeten, omdat slipper niet bijbenen, bijna blote voeten buy cheap ray bans slam de remmen, omdat de toegang tot de macht, is met spoed naar de stoep buiten de auto, bijna een voetganger, dit hit wat heeft toegestaan ​​haar angst.
Herinnering: Bij het rijden schoenen zijn erg belangrijk. De zomer, het dragen van slippers reed een paar. In het geval van een noodsituatie, wanneer het gaspedaal of de remmen slippers niet Genjiao waarschijnlijk vertraging veroorzaakt door verkeersongevallen. Bovendien, de vrouwen dragen hakken kan zeer gevaarlijk zijn, situaties kaart in het rempedaal of invloed trappen inspanningen gevoelig. We raden aan dat de bestuurders cheap ray ban sunglasses sale willen slippers te dragen, zet een paar platte schoenen in de auto, op platte schoenen tijdens het rijden, vermijd de slippers onder de bestuurdersstoel vervangen of volgende geplaatst.